Elevstödet på Vilhelm Mobergsgymnasiet finns till för dig som elev när du behöver stöd och/eller vägledning under dina år på skolan. Tillsammans med alla övriga medarbetare på skolan arbetar vi för att du ska nå dina mål och för att du ska få tre fina år hos oss. Förutom att vi ställer upp för dig när du behöver stöd, råd, hjälp eller vägledning ingår det i vårt uppdrag att göra insatser som riktar sig till hela skolan.

Elevstödet är ett team med många medarbetare som har olika kompetens. Här arbetar studie- och yrkesvägledare (SYV), kuratorer, skolsköterskor, specialpedagoger och pedagogiska handledare Dessutom kan du alltid vända dig till din lärare, mentor eller rektor. Vi finns här för dig!