Elevrådet

Hejsan! Vi är Vilhelm Mobergsgymnasiets elevråd och på bilden häröver ser ni den nuvarande styrelsen.

Vår ideella organisation finns för att eleverna på vår skola ska trivas så gott det går, på och utanför skolan. Vi anordnar allt ifrån att möblera om skolan till evenemang efter skolan. Som det står i våra stadgar är vår vision är att ge eleverna en bra skolgång där de har chansen att påverka sin skolgång, samt att bli det fetaste elevrådet i Sverige!

Vi har ett kontinuerligt sammarbete med Sveriges elevråd- Svea dit vi skickar de nya elevrådarna för att få en utbildning. Så om man är sugen på att vara med och påverka sin skolgång så är det bara och söka till vårt elevråd. Detta gör du enkelt genom att kontakta ordförande Ebtehaj Khalouf, vmg.elevrad@gmail.com

Elevrådsstyrelsen:
Ordförande, Ebtehaj Khalouf